Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Dzsúdló


Papp László Budapest Sportaréna

2023. december 29. 20:00

(A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)


Épp itt volt az ideje, hogy kedvenc faszitok Dzsúdló beparkoljon a Papp László Budapest Sportarénába a legendás Lanciával, ugye? Budapest Park, Sziget Nagyszínpad – és most ez... De hát ő előre szólt, hogy hard év lesz ez!
Dzsúdló 2023. december 29-én minden eddiginél komolyabb show-val teszi fel az arany bukósisakot erre a top időszakra. Addigra már mindenki álmából felébresztve is tudja a Kincugi összes szövegét, úgyhogy biztonsági öveket becsatolni, pattanjatok be a mitfahrer helyére, és turbó fokozat!

Dzsúdló, a Z-generáció egyik legnagyobb kedvence villámgyorsan vált népszerűvé szókimondó, sajátos hangulatú dalaival. A fiatal, ám annál markánsabb hangú Dzsúdló már 90 millió stream felett jár a Spotifyon, YouTube-on pedig átlépte a 100 millió megtekintést.

Lil Frakk-kal közös Lej című slágere szinte a megjelenéskor kultstátuszba emelkedett, első lemeze, a Fotofóbia pedig Magyarország egyik legtöbbet hallgatott albuma lett. Egy évvel később már érkezett is Szörnyeteg című második nagylemeze. Maradtak az olykor tabudöntögetően érzelmes, spleennel átitatott dalok, s érkezett néhány neves közreműködő, például Beck Zoli (30Y) vagy Krúbi.

2022 augusztusában a másik Z-generációs ikonnal, Azahriah-val jelentetett meg közös dalt, Várnék címmel.

A slam poetrys múlttal rendelkező Juhász Márton Dzsúdló projektjével a 2020-as MTV EMA legjobb magyar előadója díját is elnyerte. Szövegeihez hasonlóan videoklipjei is erősen elgondolkodtatóak, gyakran nyúlnak nehéz témákhoz: úgy tűnik, Dzsúdló sikerének titka a szórakoztatás és a mélyebb tartalom tökéletes összhangja.

2023-ban is végig turnézta az országot, hallhattuk a legtöbb nagy fesztiválon, többek között a Sziget Fesztivál nagyszínpadán. Ebben az évben kétszer adott telt házas koncertet a Budapest Parkban. Rajongótábora rendkívül lelkes és összetartó: Ha eddig nem kellettem című dala például közkívánatra jelent meg, mert az eredetileg csak a koncerteken játszott demót szinte azonnal kívülről fújta a közönség, s követelte a stúdióverziót belőle.

Az előadó harmadik nagylemeze a KINCUGI 2023 szeptemberében érkezik 15 dallal, melyekből december 29-én a Budapest Aréna közönsége élőben is hallhat majd néhányat!

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!